Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Barbeque

BARBEQUE 

Zin in een vurig avondje?

Bij binnenkomst in het restaurant wordt u vriendelijk ontvangen door één van de medewerk(st)ers. Indien u en uw gezelschap compleet zijn, begeleiden we u naar de eerste verdieping. Mocht uw gezelschap nog niet gearriveerd zijn, dan kunt u alvast een aperitiefje nuttigen in onze gezellige bar of op ons terras.

 

Aan tafel krijg geven wij u uitleg en handige tips om er een nóg smakelijker avondje van te maken. Allereerst serveren we vers gebakken stokbrood met kruidenboter en nachos met tomatensalsa. Vervolgens hebben wij een heerlijke soep voor u klaar staan.

 

Na de soep hebben wij een aantal spiesen al voor u klaar gemaakt om gelijk te grillen waaronder, Spiesjes biefstuk, Kip boemboe bali spies met sate saus, Varkens shaslick, tropical kip spies, hamburgers en Spare ribs

Tevens is er een uitgebreid saladebuffet met diverse rauwkostsalades: Huzarensalade, Aardappelsalade, ijsbergsla, komkommer en ananas enz. Als heerlijke aanvulling vindt u bij ons een uitgebreid sauzen buffet met vijf koude sauzen en warme satésaus; lekker bij gegrild vlees of vis. Natuurlijk bakken wij er nog heerlijke friet bij die u zelf kunt opscheppen.

Om het avondje compleet te maken hebben we een dessertkaart met verschillende koffies of ijscoupes met slagroom. 

Onthaasten staat bij Chillers voorop. Immers de bovenverdieping wordt maar één keer per avond gereserveerd. Dus neem gerust de tijd voor een gezellig ongedwongen avondje met collega’s, vrienden of familie. De avond afsluiten kan natuurlijk ook in ons aparte bargedeelte of op ons terras.

Prijzen

 

BBQ-menu zonder drank/dessert

Volwassen pp € 23,90

Kinderen 4 tm 10 jaar € 9,50

Kinderen van 10 jaar t/m 12 jaar € 14,50

Combi arrangementen

A} BBQ plus 4 drankjes of 2 drankjes* en dessert* €35,90

B} BBQ plus 6 drankjes of 4 drankjes* en dessert* €39,90

C} BBQ plus 8 drankjes of 6 drankjes* en dessert* €44,90

 

* Pils van de tap, alle soorten fris, wijn, koffie en thee

* Desserts: Dame Blanche, Vaille ijs of ijs met vruchten en slagroom

* Consumpties die buiten het combi arrangement vallen worden extra in rekening gebracht.

 

 

Dit buffet is beschikbaar vanaf 15 personen

 

×