Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Flammkuchen

NIEUW  Nu ook afhalen, bel 0527-621722 hou rekening met de drukte in het restaurant en bestel u flammkuchen ruim op tijd. 


Een heerlijk luchtige bodem met een knapperige bite is ideaal als hapje bij de borrel. Maar u kunt het ook als hoofdgerecht gebruiken.

AFHAALPRIJZEN

Traditionele Flammkuchen
Spek, rode ui, kaas en bieslook €8,90

Vega Flammkuchen
Geitenkaas, walnoten, prei, kaas en honing € 9,90

 

Flammkuchen cajun kipfilet,
reepjes kip,ui, cajunsaus en kaas € 9,90

Flammkuchen herfst 
Belegd met zuurkool, rookworst, kaas en rode ui €9,90

Flammkuchen gorgonzola
Belegd met stukjes gorgonzola en prei € 9,90

 

Op de boederij in het franse gedeelte van de Elzas werd 100 jaar geleden in de eigen oven het brood gebakken. Om de hitte van de brandende oven te testen, werd er een stuk deeg uitgerold en in de nog nabrandende oven gebakken. Op een dag kwam men op het idee het uitgerolde deeg met Creme Fraiche, uien en spek te belegen.
Een nieuwe delicatesse was geboren DER FLAMMKUCHEN.
Vandaag de dag is het nog steeds een Elzasser traditie, de flammkuchen in goed gezelschap gezamenlijk te genieten. In 6 tot 8 stukken verdeeld wordt deze Flammkuchen op een houten plank geserveerd. Ieder aan tafel vouwt zijn of haar eigen stuk tussen de vingers en geniet uit de hand. Bon Appetit! 

 

NIEUW 

Flammkuchen proeverij in Chillers (vanaf 10 personen) 


Op de eerste verdieping of in onze sfeervolle serre kunt u vanaf heden ook genieten van alle flammkuchen die wij serveren.
We zullen u gezelschap alle soorten flammkuchen laten proeven inclusief het "toetje" de zoete flammkuchen belegd met chocolade pasta en banaan & appel en kaneel.

We beginnen met een heerlijke goedgevulde tomatensoep en stokbrood met kruidenboter. En daarna zullen wij de verschillende flammkuchen aan u laten proeven waaronder de traditionele met spek, ui en kaas, de italiaanse, gorgonzola enz.
De kosten voor dit arragement zijn 17,50 pp en als u kiest voor inclusief drankjes (2 uur) bier, fris en wijn) kunnen wij u dit aanbieden voor 25,00 pp

Alleen op reservering

Voor meer info kunt u altjid contact opnemen met Dorina op telefoonnnummer 0527-621722 of via de mail info@chillers.nl

×