Voorgerechten
Yakitori
Kipspiesjes (5) met een zoete sesam saus, taugé, lente ui en gerookte sesamzaadjes.
Nachos Pulled Chicken
Nachos uit de oven met pulled pork, tomaat, ui, jalapeno en kaas uit de oven. Geserveerd met tomaten salsa.
Chicken Wings
Krokant gemarineerde kippenvleugels met een gepaneerd laagje en een chilisaus apart geserveerd.
Thom kha kai
Thaise gebonden soep met geroosterde kip, citroengras, gember, kokos en een beetje pit van rode peper. Geserveerd met taugé en koriander.
Tomaat - Paprika soep
Tomaten-paprikasoep met stukjes tomaat, geroosterde paprika’s, spekjes en lente ui, geserveerd met brood.
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas, pittenmix en een truffel mayonaise
Gamba's
Roergebakken gamba’s, verschillende groenten, milde gele curry & aioli.
Geitenkaas / rode biet
Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing
Mini Kaasfondue
Camembert uit de oven (230 gram) met honing & rozemarijn. Geserveerd met brood om in te dippen
Wakadori
Knapperige kippendij in krokant tempura beslag met hoisin saus, taugé & sesamzaadjes.
Hoofdgerechten
Quiche mediterranee
Rijk gevulde quiche, van verse room, spinazie, geitenkaas, zongedroogde tomaten geserveerd op saffraan risotto.
Surf & Turf
Kogelbief stuk(180gram) met een garnalenspies (100gr)
Met een romige cocktail saus.
T Bone
Klassieke T-bone Steak, (500 gram) T Bone wordt gesneden uit de dunne lende en de ossenhaas van de
Black Angus rund. Geserveerd met kruidenboter.
Voorjaars Stoof
Een heerlijk kruidige stoofschotel van rundvlees lang gestoofd in met ui, jonge wortelen, tuinbonen, doperwten, groene asperge en kikkererwten Geserveerd met rijst
Chillers Stoof
Deze Stoof is gemaakt van biologisch varkensvlees. Slow and low gegaard met ui, rozijnen, sperziebonen, Amsterdamse uitjes en pecan nootjes. Geserveerd met aardappelpuree.
Butter Chicken
Indiaas kip gerecht, kippendij gemarineerd met Indiase kruiden in een lichte tomaten roomsaus geserveerd met naanbrood.
Varkenhaas
Varkenshaas gevuld met warme veenbessen saus en brie uit de oven en gebakken spinazie.
Spare ribs
Onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.
Black angus steak
Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.
Met een saus van bacon en een crumble van bacon.
Zalm risotto
Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.
Bavette truffel roomsaus
Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus